Siirry sisältöön

Devaaja-tarinoita yhteistyökumppaneiltamme

Juha Tauriainen
houston2

Roolini Houstonilla keskittyy frontend-kehitykseen. Käytämme teknologioita ja kirjastoja laidasta laitaan, muun muassa kurssilla opetettuja teknologioita. Konsulttitalona autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme saavuttamaan korkean laadun kautta paremman tuloksen. Tuomme projekteihin koodin lisäksi myös alan parhaat käytännöt ja autamme asiakkaitamme menestymään.

Juha Tauriainen

Senior Consultant

Burcu Aybak
unity

I am working at Unity as a Full-stack Software Engineer and have ten years of experience in software development including e.g. web applications, command and control systems and communication systems.

Burcu Aybak

Software Engineer

Tuukka Peuraniemi
terveystalo

Minulla on usean vuoden kokemus terveydenhuollon teknologioista. Päädyin sovelluskehittäjäksi muutaman mutkan kautta, aloittaen urani proviisorina. Tämän jälkeen valmistuin tietojenkäsittelytieteiden maisteriksi ja siirryin kehityspäälliköksi ja edelleen sovelluskehittäjäksi.

Tuukka Peuraniemi

Sovelluskehittäjä ja digitaalinen moniosaaja

Kristiina Rönnberg
konecranes

Alalla, jolla jatkuva oppiminen on melkeinpä elinehto, olen ollut onnekkaassa asemassa saadessani työskennellä uusimpien teknologioiden ja kokeneiden kollegojen kanssa. Roolissani Konecranesilla pääsen toimimaan kansainvälisessä ympäristössä ja kehittämään ratkaisuja, joilla tuodaan teollisen internetin hyödyt asiakkaan arkeen. Käytössämme oleva teknologiapaletti on hyvinkin rikas ja kehitysmenetelmät ovat muuttuneet yhä ketterämmiksi – myös kurssilla opiskeltavat sisällöt ovat läsnä tekemisessä.

Kristiina Rönnberg

Software Engineer

Juho Kyrölä
elisa

Työskentelen Elisalla ohjelmistokehittäjänä ja opiskelen samalla tietotekniikkaa Aalto-yliopistossa. Olen opintojeni loppuvaiheessa, ja alan pian tekemään diplomityötäni. Kurssejakin olen suorittanut samaan aikaan kuin olen ollut töissä täällä. Elisalle päädyin ystäväni suosituksesta, hän kertoi, että tämä on hyvä yritys olla töissä ja kehotti minua hakemaan.

Juho Kyrölä

Software Developer

Holly Gibson
smartly_io

I’m working as a software developer at Smartly.io, building our image and video templating tools and creating a beautiful and powerful experience for designers who make visual media. Our team works with JavaScript, React, and Node.js. From the first moment, I loved the culture at Smartly.io especially our value of being Humble Hungry Hunters. We have no egos here, and we’re humble.

Holly Gibson

Software Developer