This course is now available in English.Click here to change the language.

Devaaja-tarinoita yhteistyökumppaneiltamme

Juha Tauriainen
houston

Roolini Houstonilla keskittyy frontend-kehitykseen. Käytämme teknologioita ja kirjastoja laidasta laitaan, muun muassa kurssilla opetettuja teknologioita. Konsulttitalona autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme saavuttamaan korkean laadun kautta paremman tuloksen. Tuomme projekteihin koodin lisäksi myös alan parhaat käytännöt ja autamme asiakkaitamme menestymään.

Juha Tauriainen

Senior Consultant

Tuukka Peuraniemi
terveystalo

Minulla on usean vuoden kokemus terveydenhuollon teknologioista. Päädyin sovelluskehittäjäksi muutaman mutkan kautta, aloittaen urani proviisorina. Tämän jälkeen valmistuin tietojenkäsittelytieteiden maisteriksi ja siirryin kehityspäälliköksi ja edelleen sovelluskehittäjäksi.

Tuukka Peuraniemi

Sovelluskehittäjä ja digitaalinen moniosaaja

Juho Kyrölä
elisa

Työskentelen Elisalla ohjelmistokehittäjänä ja opiskelen samalla tietotekniikkaa Aalto-yliopistossa. Olen opintojeni loppuvaiheessa, ja alan pian tekemään diplomityötäni. Kurssejakin olen suorittanut samaan aikaan kuin olen ollut töissä täällä. Elisalle päädyin ystäväni suosituksesta, hän kertoi, että tämä on hyvä yritys olla töissä ja kehotti minua hakemaan.

Juho Kyrölä

Software Developer

Burcu Aybak
unity

I am working at Unity as a Full-stack Software Engineer and have ten years of experience in software development including e.g. web applications, command and control systems and communication systems.

Burcu Aybak

Software Engineer

Kristiina Rönnberg
konecranes

Alalla, jolla jatkuva oppiminen on melkeinpä elinehto, olen ollut onnekkaassa asemassa saadessani työskennellä uusimpien teknologioiden ja kokeneiden kollegojen kanssa. Roolissani Konecranesilla pääsen toimimaan kansainvälisessä ympäristössä ja kehittämään ratkaisuja, joilla tuodaan teollisen internetin hyödyt asiakkaan arkeen. Käytössämme oleva teknologiapaletti on hyvinkin rikas ja kehitysmenetelmät ovat muuttuneet yhä ketterämmiksi – myös kurssilla opiskeltavat sisällöt ovat läsnä tekemisessä.

Kristiina Rönnberg

Software Engineer

Mikko Kotola
sympa

Suoritin Full stack -kurssin ensimmäisten joukossa alkuvuodesta 2018. Kurssi oli todella tärkeä osa tietojenkäsittelytieteen kandiopintojani. Single page web appien logiikka ja modernit työkalut tulivat tutuksi. Yleisemmin ottaen minulle oli tärkeää saada rutiinia asynkroniseen ja funktionaaliseen ohjelmointiin. Kurssi ei tuntunut aina helpolta: välillä oli kyllä otsa kipeänä kun jotakin kiharaista kohtaa viilasi. Mutta tekemällähän sitä asioita opitaan!

Mikko Kotola

Full stack developer